Zlatiborski upravni okrug („mi“) predviđa korišćenje određenih kategorija kolačića iz više razloga, ali nam je za to potrebna Vaša saglasnost. Kliknite na dugme „Prihvati“ da biste prihvatili ili dugme "X" da odbijete našu upotrebu kolačića. Baner za kolačiće će ostati vidljiv sve dok ne izrazite svoje želje. Nećemo koristiti bilo koju kategoriju kolačića osim onih koje su striktno neophodni za funkcionisanje našeg veb-sajta, ukoliko se ne odlučite za neku od mogućih kategorija kolačića.

 • ZAŠTIĆENA PRIRODNA DOBRA
  Nacionalni park Tara
 • ZAŠTIĆENA PRIRODNA DOBRA
  Park prirode Zlatibor
 • ZAŠTIĆENA PRIRODNA DOBRA
  Park prirode Šargan - Mokra Gora
 • ZAŠTIĆENA PRIRODNA DOBRA
  Slapovi Sopotnice
 • ZAŠTIĆENA PRIRODNA DOBRA
  Ozren - Jadovnik

Izvoz malina i borovnica u Japan

Ministar polјoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović sastao se danas sa delegacijom Poslovne asocijacije Japana i i jugoistočne Evrope i tom prilikom je potpisan Memorandum o saradnji.

Na sastanku je dogovoreno da delegacija Poslovne asocijacije Japana i i jugoistočne Evrope sa privrednicima 19. i 20. marta ove godine poseti Srbiju kada će u Arilјu i drugim gradovima zapadne Srbije intenzivirati dalјe dogovore u vezi uvoza smrznute maline i borovnice za šta su iskazali veliko interesovanje. Poslovna delegacija Japana i jugoistočne Evrope pokazala je zainteresovanost i za izgradnju fabrike za preradu maline i drugog voća.

Nedavnim usvajanjem i usaglašavanjima dokumenata omogućen je nesmetan izvoz kokošijih jaja iz Republike Srbije.

 

http://www.minpolj.gov.rs/izvoz-malina-i-borovnica-u-japan/

Pin It